6 Sebab Anda Perlu Ambil CoQ10

Rasai kehebatannya dengan “palam pencucuh badan anda”!

1

Generator Tenaga Utama

Berada di dalam mitokondria – kilang tenaga anda, CoQ10 memulakan proses penghasilan tenaga, menjadi bahan api kepada mitokondria dan menghasilkan 95% tenaga badan anda.

2

DUO Tenaga dengan Polifenol

Inginkan tenaga yang berpanjangan? Ambil kombinasi CoQ10 dan polifenol. Polifenol menghasilkan lebih banyak mitokondria manakala CoQ10 menjadi bahan api untuk mitokondria untuk menghasilkan lebih banyak tenaga!

3

Sumber Antioksida yang Berkuasa

Merupakan antioksida yang kuat, CoQ10 bermanfaat untuk kesihatan, kulit yang lebih muda, mengelakkan kerosakan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dengan berkesan.

4

Nutrisi Penting untuk Jantung

Secara semulajadi, CoQ10 banyak berada di jantung yang mengepam darah 24/7. Sayangi Jantung Anda. Ambil CoQ10!

5

Kekal Remaja

Pada usia 20-an, CoQ10 berada pada paras yang tinggi di dalam badan dan ia juga mula berkurangan pada usia 20-an! Dan anda akan mula mudah rasa letih, lemah badan dan mengalami tekanan emosi. Tingkatkan tahap CoQ10 anda dengan suplemen CoQ10.

6

Adakah Anda mengambil Statin? Anda Perlukan CoQ10!

Statin menurunkan tahap kolesterol, ia merupakan perkara yang baik. Adakah anda tahu ia juga menurunkan tahap CoQ10? Berdasarkan kajian, ia berkurangan sebanyak 40%. Periksa tahap kolesterol anda dan kekalkan tahap CoQ10, dengan suplemen CoQ10 dalam diet harian anda.

100mg CoQ10 bersamaan dengan:

1 kapsul Shaklee CoQ-Trol Plus

ATAU

3kg Daging Merah

ATAU

100 cawan Brokoli

ATAU

100 sudu makan minyak Canola

ATAU

3.3kg Mentega Kacang

Pilih dengan bijak untuk kesihatan anda. Dapatkan 100mg CoQ10 setiap hari!

Produk Berkaitan