DAPATKAN KULIT YANG ANDA INGINKAN DENGAN YOUTH™

Rutin penjagaan kulit yang konsisten dari satu jenama akan meningkatkan penampilan kulit anda dengan ketara kerana produk-produk yang diformulasikan berfungsi untuk saling melengkapi. Setia menggunakan produk YOUTH™. Kekal muda, jelita dengan menuai faedah kecantikan dari penjagaan kulit lengkap YOUTH™!

Bekerja secara Bersinergi

Semua produk dalam penjagaan kulit YOUTH™ dirumuskan untuk digunakan dengan satu sama lain. Produk dalam siri tertentu telah diuji untuk memberikan hasil yang optimum apabila bekerja secara bersinergi.

Selamat, Terbukti dan Berkesan!

Saintis YOUTH™ mengamalkan penghasilan yang sangat baik bagi memastikan bahan-bahan dalam satu siri produk tidak akan mengganggu keberkesanan bahan-bahan produk yang lain.

Sedia dan Aktifkan Kulit Anda

Penjagaan kulit YOUTH™ mempunyai ciri-ciri khusus dalam setiap produk dalam siri yang bekerja secara bersinergi dengan menyediakan dan mengaktifkan kulit untuk lapisan produk seterusnya, supaya kulit anda menikmati manfaat penuh dari setiap produk.

KENAPA ANDA TIDAK PERLU MENGGABUNGKAN JENAMA UNTUK PENJAGAAN KULIT ANDA

Anda mungkin dengan tidak sengaja memilih produk yang tidak sesuai dengan jenis kulit.

Anda mungkin dengan tidak sengaja memilih produk yang tidak sesuai dengan jenis kulit.

Rumit dalam membaca label terutamanya anda tidak pasti bahan-bahan yang digunakan

KUASA BOTANIKAL

KUASA BOTANIKAL YOUTH™ adalah revolusi. Ia memanfaatkan kuasa botani untuk mencipta formula revolusi – Youth Complex – khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan, sama ada dari gaya hidup anda, kerosakan alam sekitar atau penuaan semulajadi untuk mengembalikan keremajaan wajah.

Muscadine Grape
Melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Vital Repair+® Complex
Memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat

Schisandra Chinensis
Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Lotus Japonicus
Mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fbrilin.

Apple Stem Cell Extract
Mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fbrilin.

Produk Berkaitan