KULIT LEBIH CANTIK DENGAN YOUTH

Dengan penjagaan kulit YOUTH, 100% wanita memiliki kulit yang kelihatan lebih muda dan 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. Bagaimana? Semua ini boleh dilakukan dengan mengaktifkan sel kulit anda supaya ia bertindak secara lebih muda, lebih lama!

4 LANGKAH MUDAH

Mudah, ringkas dan tidak renyah, penjagaan kulit YOUTH hanya memerlukan 4 langkah asas.
Cuci > Segar > Serum > Pelembap

KUASA BOTANI

Memanfaatkan kuasa dari alam semulajadi, Youth Complex membantu memperbaharui, meningkatkan semula dan meremajakan sel untuk kulit yang lebih muda.

MENSASARKAN PADA TAHAP SEL KULIT

Teknologi maju YOUTH bukan hanya menangani penuaan pada permukaan kulit tetapi ia juga mensasarkan kepada tahap sel kulit anda supaya kulit diperbaharui pada kadar yang lebih muda.

MENANGANI TANDA-TANDA PENUAAN

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal berasaskan fakta yang menangani perkara berikut:

Kedutan wajah

Saiz Pori

Tona Kulit

Keanjalan

Tekstur Kulit

Kesrian Kulit

Hiperpigmentasi

Kekenduran

TEKNOLOGI TERKINI DENGAN 8 PATEN DAN PATEN YANG SEDANG DIPROSES

Setiap produk YOUTH diformulasi untuk menangani pelbagai faktor penuaan, sama ada gaya hidup anda, alam sekitar atau penuaan semulajadi. Kami telah memberikan 10x kepekatan Youth Complex dimana patennya sedang diproses ke dalam YOUTH Activating Serum, produk yang mesti dimiliki dalam koleksi YOUTH kami.

TAMBAHKAN NUTRIEN INI UNTUK MEMBANTU MENYERIKAN KULIT ANDA!

Lindungi Kulit dengan Vitamin C

Membantu melawan kerosakan radikal bebas dan melindungi anda daripada kesan pencemaran supaya kulit anda kelihatan lebih muda, lebih lama.

Perbaharui Kulit dengan Polifenol

Membantu meningkatkan dan mengekalkan kelembapan, memulihkan kulit yang rosak, mengembalikan keanjalan dan melindungi sel kulit daripada kerosakan untuk mengekalkan tona kulit muda yang kemerah-merahan.

Kulit Lebih Lembut dengan Protein

Membantu mengoptimumkan fungsi kulit, mempertingkatkan pemulihan sel, regenerasi dan penghidratan serta meminimumkan kedutan untuk mengekalkan kulit yang awet muda.

Kulit Lebih Tegang dengan Serbuk Kolagen

Membantu meningkatkan kelembapan kulit, mengurangkan kedutan, garis halus dan liang pori yang kelihatan untuk menggalakkan kulit yang lebih tegang, anjal dan lembut.

Produk Berkaitan