Rambut Segar Setiap Hari dengan ProSante® Hair Care

Rambut lebih Sihat Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

Noor Aishah Zuraini | 29, Perak

Sebagai seorang ibu bekerjaya dan mempunyai tiga cahaya mata, kesuntukan masa membuatkan saya sukar untuk memastikan rambut saya sentiasa rapi. Namun, segalanya berubah selepas saya menggunakan ProSante® Hair Care. Rambut saya kini lebih sihat, lebih licin dan lebih mudah diuruskan. Saya berasa seronok untuk menyikat dan mengikat rambut. Sudah 7 tahun saya tidak memotong rambut kerana rambut saya sangat mudah diuruskan! Saya suka menggunakan ProSante® kerana ia membantu mengekalkan kesihatan rambut tanpa perlu risau tentang bahan berbahaya yang boleh merosakkan rambut saya!

Rambut Lebih Bersinar Sepanjang Hari

Juwairiah Ahmad Fuad | 34, Pahang

ProSante® Revitalizing Shampoo dan Replenishing Conditioner telah membantu rambut saya kembali bersinar! Dulu, rambut saya kasar dan beruban. Walaupun memakai hijab, saya masih tidak yakin dengan keadaan rambut saya. ProSante® Hair Care membantu memulihkan rambut saya serta menjadikannya lebih licin dan berkilat. Lebih mengejutkan, rambut hitam mulai tumbuh selepas saya menggunakan Nourishing Scalp Treatment secara konsisten! Bagi mengekalkan kesihatan rambut, saya konsisten mengambil ESP Soy Protein untuk pembaharuan dan pertumbuhan rambut yang lebih baik. Gandingan ProSante® yang menawarkan bahan-bahan semula jadi sebagai penjagaan luaran serta ESP Soy Protein yang mengandungi asid amino sebagai penjagaan dalaman, rambut saya kini lebih sihat dari dalam ke luar!

Tiada Lagi Kelemumur!

Hartini Cosmas Hee | 41, Sarawak

Saya pernah dibelenggu masalah kelemumur tetapi ProSante® Hair Care menjadikan rambut saya lebih kuat dan sihat. Ia juga membuatkan rambut saya lembut, lembap, mudah diuruskan dan tetap bermaya walaupun selepas seharian berhijab. Walaupun selepas 3 hari, rambut saya masih kekal segar! Hasil penggunaan syampu ini tidak sama dengan syampu lain yang dibeli di kedai dan sesetengahnya memberikan reaksi alahan pula. Saya gembira dipertemukan dengan jenama produk penjagaan rambut yang boleh dipercayai dan menggunakan bahan-bahan yang selamat untuk memastikan kesejahteraan dan kesihatan rambut saya.

Formula Mesra-Hijab!

Revitalizing Shampoo

  • Menyegarkan, melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
  • Untuk rambut lebih kuat, bersinar dan berdaya tahan.

Nourishing Scalp Treatment

  • Untuk rambut lebih subur, kuat dan lebat serta mengurangkan keguguran rambut semasa disikat.
  • Melindungi keseimbangan lembapan-minyak sihat semula jadi.

Replenishing Conditioner

  • Untuk rambut lebih kuat, lembut dan bersinar.
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang.

Dihasilkan daripada bahan-bahan semula jadi

Lembut pada kulit kepala

Bebas sulfat

Bebas paraben

Produk Berkaitan