Sentiasa Bersih dan Kekal Selamat dengan Basic H

Basic H Organic Super Cleaning Concentrate adalah apa yang anda perlukan untuk beribu-ribu tugasan di rumah. Dengan pembersih serba-boleh ini, anda tidak akan kembali kepada jenama biasa yang ada di rak pasaraya lagi.

Bancuh untuk kerja pembersihan anda! Lebih Nilai untuk Wang!

1 BotolBasic H

473
BOTOL
cecair pembersih!

*1ml of Basic H dibancuh dengan 500ml air

Kos setiap penggunaan hanya RM0.11

Ini adalah beberapa cara yang anda boleh gunakan untuk pastikan rumah anda bersih dan selamat.

Mainan Kanak-kanak

Fikiran anda akan tenang apabila mengetahui mainan anak-anak anda adalah selamat dan bersih. Semburkan Basic H pada mainan dan lap bersih.

Kerusi Bayi

Sediakan tempat selamat untuk anak anda walaupun pada waktu makan. Semburkan Basic H pada kerusi bayi dan lap hingga bersih.


Jangan risau dengan sepah yang anak anda buat. Basic H berkesan untuk menghilangkan kotoran tanpa meninggalkan sisa berbahaya!

Telefon Bimbit

Telefon bimbit terdedah kepada kuman kerana kita membawanya ke mana sahaja, termasuklah ke tandas. Semburkan Basic H2® pada kain bersih dan lap permukaan telefon anda dengan kerap.


Tanggalkan ‘cover’ telefon dan lap hingga betul-betul bersih, termasuklah di bahagian yang sukar dicapai.

Troli

Jaga keselamatan dengan membawa Basic H bersama anda ke mana sahaja anda pergi! Semburkan pada pemegang troli. Sembur sedikit pada tangan anda sejurus selepas menyentuh permukaan di tempat awam.Satu titik Basic H Organic Super Cleaning Concentrate + Air dalam botol semburan mini

Tombol Pintu

Ini adalah salah satu objek dalam rumah yang paling kerap disentuh tetapi sering dilupakan dan ia memerlukan pembersihan yang kerap. Hanya semburkan Basic H dan lap hingga bersih!

Kereta (Dalaman dan Luaran)

Basic H adalah lembut tetapi cukup kuat untuk menjadikan kerja membersih lebih mudah dan berkesan. Semburkan pada bahagian dalaman kereta terutama stereng iaitu bahagian yang paling kerap disentuh.


Cuci Kereta
Campurkan 15ml dalam 4.5L air. Cuci satu bahagian kecil pada satu masa. Bilas. Lap cermin depan, pintu dan tombol pintu selepas dibilas; biarkan bahagian lain kering tanpa sebarang tanda atau jalur.

Semua Permukaan Rumah

Tidak melupakan meja, kerusi, kaunter dapur, sofa kulit dan pokok di dalam rumah, gunakan Basic H pada sebarang permukaan tanpa meninggalkan sisa kotoran.


Kembalikan kilauan barangan kulit dengan menitikkan 2 titis pada span lembap, kemudian lap barang itu hingga kering.

Satu Pembersih, Pelbagai Kegunaan dan Manfaat

Basic H Organic Super Cleaning Concentrate (473ml)

  • Sangat pekat – boleh membuat 473 botol cecair pembersih!
  • Pembersih pelbagai guna – menghilangkan kotoran, kesan minyak dan daki hitam daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, dalam dan luar.
  • Menanggalkan gris dan kotoran degil, tanpa meninggalkan sisa yang berbahaya.
  • Formula yang tidak perlu dibilas, tiada kesan sesa dan
    tidak meninggalkan kesan kotoran
    .
  • Tanpa toksik dan bahan haruman.

Produk Berkaitan