TESTIMONI SEBENAR. HASIL SEBENAR.

Program “Hello New You” Shaklee berkesan untuk mereka dan ia juga boleh berkesan untuk anda!

Berasa Yakin dengan Diri Sendiri

Saya sentiasa berasa letih. Melakukan aktiviti yang mudah seperti menaiki tangga terasa seperti satu tugas yang sangat sukar. Saya juga sukar untuk mendapatkan pakaian yang sesuai sehingga melemahkan lagi semangat saya. Kini, selepas berjaya menurunkan berat badan menggunakan produk-produk Shaklee, saya menjadi lebih yakin dengan diri sendiri dan berasa lebih bertenaga untuk memulakan hari saya!

Siti Norfarahiyah Bt Shaffei

Rasa Lebih Segar dan Lebih Ringan!

Selepas bersalin, terlalu sukar untuk saya mencapai Indeks Jisim Badan (BMI) yang normal. Nafas saya mula tercungap-cungap dan kaki juga mudah terasa sakit apabila berdiri terlalu lama. Selepas mengamalkan ‘intermittent fasting’ dan mengambil produk-produk Shaklee, saya berjaya menurunkan berat badan dan kembali kepada BMI yang normal dan sihat. Badan saya juga terasa lebih segar dan lebih ringan. Kini, saya juga berasa lebih bertenaga untuk menjaga anak-anak saya.

Norsyaheera bt Young Rockie

Lebih Gembira dengan Saya yang Baharu!

Saya mengalami sakit lutut dan sesak nafas apabila melakukan aktiviti harian. Perkara ini mendorong saya untuk mencuba produk-produk Shaklee. Saya dapati berat badan saya turun secara konsisten dan tabiat makan juga mula berubah ke arah yang lebih baik. Kulit saya kelihatan lebih sihat dan badan terasa lebih segar. Saya lebih gembira dengan diri saya yang baharu!

Nur Syazadatul Nisma Binti Suhurani

Turun 20 kg dalam 2 Bulan!

Pada suatu hari, saya berasa sakit pada bahagian buku lali dan kaki. Rupa-rupanya, berat badan saya sudah meningkat dengan ketara. Saya cuba untuk mencari jalan penyelesaian dan saya dipertemukan dengan produk-produk Shaklee. Selepas mengambil produk-produk Shaklee secara berterusan dan digabungkan dengan senaman dan pemakanan sihat, saya berjaya menurunkan 20kg dalam masa 2 bulan! Ramai yang memuji saya kelihatan lebih muda dan lebih bagus! Terima kasih Shaklee kerana menawarkan program pengurusan berat badan yang mudah untuk diikuti.

Michael Tan Chun Chet

Produk Berkaitan