Sama-Sama Cantik Beraya dengan YOUTH

Tingkatkan penjagaan kulit anda dan kita bersedia untuk beraya!

Set Permulaan YOUTH Starter Set membolehkan anda memiliki seri raya semulajadi dengan 3 langkah!

LANGKAH 1 MEMBERSIH

Bersihkan muka anda sekurang-kurangnya dua kali sehari untuk menanggalkan kekotoran dan mengekalkan kesihatan kulit. Keseimbangan pH yang betul akan mengembalikan keasidan kulit anda, yang melindungi penghalang kulit daripada bakteria dan menjadikannya terhidrat.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda.

LANGKAH 2 MENYEGAR

Siang atau malam, langkah ini adalah satu kemestian! Penyegar muka membantu menghilangkan kekotoran berlebihan, sel kulit mati, sisa minyak dan solekan.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda daripada sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran untuk penampilan kulit yang cerah, berseri.


Menyapukan penyegar dengan tangan yang bersih adalah langkah yang paling berkesan. Hanya tuangkan beberapa titis di tapak tangan anda dan sapukan ke seluruh muka dengan lembut.

LANGKAH 3 MELEMBAP

SIANG
Sama ada anda akan berada di dalam atau di luar rumah, hujan atau panas, adalah penting untuk melindungi lapisan penghalang kulit daripada kerosakan akibat UV dengan formulasi yang bebas minyak, tidak komodogenik (tidak akan menyumbatkan pori-pori) untuk kulit berseri sepanjang hari.

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB.


Untuk membolehkan solekan kekal segar sepanjang hari, pastikan kulit yang kering diberi pelembap secukupnya. Untuk jenis kulit berminyak, elakkan Zon-T ketika anda menyapukan pelembap.

MALAM
Rutin penjagaan kulit pada waktu malam adalah untuk pemulihan. Diformulasi untuk meresap jauh ke dalam kulit selama beberapa jam, krim malam yang bertekstur mewah ini akan menjalankan tugasnya – memperbaiki, memulihkan dan menjana semula kulit – semasa anda tidur.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak alga marin, muscadine grape, dan Lotus Japonicus, termasuk anti oksida lain untuk membantu pembaharuan sel.

PENJAGAAN MATA
Luangkan masa bagi menguatkan dan memulihkan semula kulit bawah mata untuk menampilkan mata yang cukup rehat, cerah.

RESTORING EYE TREATMENT
Dirumus dengan bahan-bahan botani untuk menyegarkan dan memberi tenaga pada kawasan mata dengan urutan lembut menggunakan cooling tip yang unik.

KUNCI Kelembapan
Memperkuatkan penghalang kulit. Mengekalkan dan mengunci kelembapan untuk kulit yang cerah.

MOISTURE LOCK DAY CREAM
Penghidratan mendalam, segera menggunakan Teknologi Penghidratan Selular yang bertindak sebagai magnet kelembapan, menarik air ke lapisan luar kulit.

NIKMATI KESEGARAN TOPENG MUKA
Topeng muka adalah salah satu daripada ritual mingguan yang wanita suka sambil menikmati secawan teh panas sebelum tidur. Kami sukakan kulit yang berseri, dan lebih terhidrat!

PURIFYING CLAY MASK
– Untuk Kulit Berminyak atau Mudah Berjerawat
Menyahtoksik dan Menghaluskan

HYDRATING GEL MASK
– Untuk Kulit Kering
Menyubur dan Menghidratkan

Produk Berkaitan