Panduan untuk Kekal Selamat dan Sihat Ketika-PKPP

Ketika kita mula selesa dengan Norma Baru sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) , adalah penting untuk terus kekal selamat dan kekal sihat.

Ikuti panduan di bawah!

Minumlah!
Minum air yang bersih, segar dan selamat bagi menyingkirkan toksin serta mengekalkan keseimbangan cecair badan untuk kekal lebih sihat.
Tahukah Anda?
GET CLEAN® Water Pitcher mengurangkan sehingga 99% logam berat seperti plumbum, merkuri dan kadmium, dan memberi air yang enak rasanya!

Kekalkan Sistem Imun Anda dalam Keadaan Terbaik
Nutrien seperti polifenol, vitamin C, vitamin A dan bawang putih sangat berguna untuk menyokong fungsi sel imun untuk mencegah jangkitan. Dapatkannya daripada makanan tambahan untuk menutup jurang nutrisi dalam diet anda.
Tahukah Anda?
Polifenol berspektrum luas membantu dalam menyokong dan mengekalkan kesihatan secara menyeluruh untuk kehidupan yang bertenaga dan bersemangat!

Kekal Terhidrat
Proses badan anda akan berfungsi secara optimum apabila badan anda kekal terhidrat. Pastikan anda terhidrasi terutama dalam keadaan sekarang apabila anda kembali aktif dan berada di bawah matahari atau terlibat dalam sukan.
Tahukah Anda?
Performance® Drink menyokong penghidratan optimum dengan campuran proprietari elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat.

Pakai Baju Bersih
Apabila anda ke mana-mana, pakaian anda akan terdedah kepada kotoran, kuman dan bakteria. Amalkan penjagaan kebersihan yang baik dengan mencuci pakaian sebaik tiba di rumah dengan sabun dobi yang hipoalergenik dan semula jadi.
Tahukah Anda?
GET CLEAN® Fresh Laundry Concentrate and Soft Fabric Concentrate menawarkan prestasi berkuasa dengan pembersih diaktifkan enzim untuk cucian yang lebih bersih.

Rumah Bersih = Rumah Sihat
Sentiasa pastikan rumah anda bebas daripada kuman dan kekalkan kebersihan dengan menggunakan pencuci barangan rumah yang selamat, bebas bahan kimia dan mesra alam.
Tahukah Anda?
Basic H Organic Super Cleaning Concentrate membuatkan semua permukaan bersinar tanpa meninggalkan sisa berbahaya dan Hand Dish Wash Liquid Concentrate juga cukup handal membersihkan kesan minyak tetapi lembut pada tangan.

Elakkan 3C
Elakkan tempat sesak (crowded places), kawasan tertutup (confined spaces) dan sembang dalam jarak yang dekat (close conversation) sangat digalakkan untuk anda kekal selamat.
Tahukah Anda?
Virus disebarkan melalui titisan cecair pernafasan ketika berada pada jarak yang dekat. Jadi, pakai pelitup muka, kerap membasuh tangan dan amalkan penjarakan sosial sepanjang masa.

Produk Berkaitan