Kisah Sebenar, Keserian Sebenar

Alami kegembiraan memiliki kulit yang sihat, berseri! Baca testimoni-testimoni yang menakjubkan ini daripada mereka yang telah mengalaminya pengurangan jerawat dan liang pori yang lebih kecil serta pengurangan bintik hitam dengan Pomifera®!

"Tiada lagi kemerahan dan iritasi!"

Dalam masa 30 hari sahaja, saya boleh nampak perubahan ketara pada kulit yang berminyak dan garisan halus di wajah. Jerawat saya telah berkurang, saiz jerawat mengecil dan kemerahan pada kulit juga semakin membaik. Untuk kesan yang lebih optimum, saya gabungkan penggunaan produk kesukaan saya, Pure, yang mengandungi 100% minyak Pomifera bersama dengan YOUTH Night Cream.

Najwa Farhana, 31

"Saya sangat teruja dengan parut jerawat, jerawat dan bintik hitam yang semakin berkurangan!"

Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya! Masalah ketidakseimbangan hormon yang saya alami menyebabkan saya mempunyai banyak parut jerawat. Terima kasih kepada Pomifera, kini liang pori pada wajah menjadi lebih kecil, bintik hitam semakin berkurang, parut makin pudar dan tekstur kulit saya lebih licin. Saya sangat sukakan gabungan Pure dengan pelembap kerana ia membuatkan kulit saya lebih berseri dalam sekelip mata.

Syafiqah Aqilah, 24

"Selamat tinggal liang pori besar dan bintik hitam."

Pomifera sangat berkesan untuk kulit saya! Gabungan Pure dan pelembap kulit saya memberikan kesan yang sangat menakjubkan, ia tidak meninggalkan rasa dan kesan berminyak pada kulit. Umur kulit saya juga kini setahun lebih muda. Liang pori mengecil, bintik hitam berkurang dan parut jerawat saya juga semakin pudar. Dan ini semua hanya dalam masa 30 hari sahaja. Sangat menakjubkan!

Ivy Tan, 30

"Pertumbuhan jerawat, bintik hitam dan bintik putih yang semakin berkurangan. Tona kulit saya kini lebih sekata!"

Dalam masa 30 hari sahaja, keadaan kulit saya berubah dengan sangat ketara! Clarify adalah produk kegemaran saya! Serum ini telah membantu menyingkirkan bintik hitam dan bintik putih serta menjadikan kulit saya lebih bersih dan licin. Setiap kali menggunakan Stimulate, kulit saya berasa lebih segar dan terhidrat. Kesannya, jerawat pada kulit wajah saya lebih terkawal dan iritasi semakin berkurang.

Annisa Zulkafle, 27

Produk Berkaitan