Nikmati Sachet ESP

#MudahBilaBilaMasa

ESP Soy Protein kegemaran anda kini terdapat dalam sachet yang memudahkan! Ia versatil, mudah disediakan dan senang dibawa, boleh dinikmati pada bila-bila masa, di mana sahaja. Hanya koyak, tuang dan minum!

Koyak, Tuang dan Minum!

Luangkan Masa untuk Bersenam!

Tingkatkan tahap tenaga anda sebelum bersenam dan mempercepatkan pemulihan otot selepas sesi senaman dengan ESP Soy Protein Sachet yang mudah disediakan!

Perlukan Minuman Segera?

Ia hanya mengambil masa 10 saat untuk koyak, tuang dan minum ESP Soy Protein! Menawarkan anda semua kebaikan soya dan nutrient penting, ia adalah pilihan lebih sihat, lebih baik.

Bekerja dari Rumah?

Tarik nafas, berhenti seketika dan nikmatilah ESP Soy Protein. Rasanya yang lazat menyegarkan semula deria anda, supaya anda boleh kekal cergas, sepanjang hari.

Ibu-Ibu Yang Sibuk?

Kekal bertenaga ketika bergelut menguruskan rumah tangga dan menjaga si kecil kesayangan anda, syukurlah ada ESP Soy Protein Sachet untuk memastikan anda berasa kenyang dan sihat.

Sibuk Belajar Sebelum Peperiksaan?

Berehat sebentar. Ambillah ESP Soy Protein Sachet! Ia cara menyegarkan yang mudah untuk anda kekal fokus kepada pembelajaran anda, pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Inginkan Snek?

bu-ibu hamil, sekarang anda boleh berasa gembira! Snek yang lebih sihat dan mengenyangkan boleh diambil apabila anda berasa lapar. Bayi anda akan lebih sihat kerana menerima tambahan protein berasaskan tumbuh-tumbuhan untuk pembesaran dan perkembangan yang optimum.

Penuaan Yang Sihat Dari Dalam Ke Luar

Kekalkan tenaga dan kesihatan dengan ESP Soy Protein, pilihan yang lebih sihat supaya anda juga menjadi sihat!

Nikmati sesuatu Memudahkan, SEKARANG!

  • 1 kotak mengandungi 10 sachet/hidangan
  • 28g dalam satu hidangan
  • Mengandungi 9 asid amino penting
  • 5 jenis vitamin B dalam satu hidangan
  • 14g protein soya dalam satu hidangan
  • Membantu merendahkan kolesterol*

*Jumlah protein soya yang disarankan untuk memberi kesan merendahkan kolesterol darah adalah 25g sehari.

Produk Berkaitan