Semua orang bercakap mengenai HERO KIDDO yang baharu dilancarkan

Sejak pelancaran Shakleekids Hero Kiddo, seluruh anggota keluarga saya mengambil Hero Kiddo setiap hari! Ia bagus untuk keempat-empat anak saya. Pastilnya yang berbentuk beruang comel, dengan warna ungu menarik, lazat, dan seronok dikunyah menjadi kegemaran kanak-kanak dan orang dewasa! Sebagai ibu, saya mahukan anak-anak saya membesar dengan gembira. Saya bersyukur mereka mendapat jumlah nutrien yang tepat untuk pertahanan badan mereka.

Anak-anak kami suka berada di kolam renang. Walaupun selepas empat jam sehari berenang dan bermain di luar, mereka tetap bertenaga pada hari itu! Saya berikan mereka Hero Kiddo setiap hari sebelum mereka keluar bermain. Mereka sangat gemarkan pastil yang menyihatkan dan lazat ini! Terima kasih, Hero Kiddo, kerana menyokong badan supaya kuat dan sihat!

Anak-anak lelaki saya suka mengunyah pastil rasa buah yang lazat ini semasa belajar atau ketika menyiapkan kerja rumah mereka. Kali pertama kami makan Hero Kiddo, seluruh keluarga sukakan kelazatan rasanya. Saya tidak sedar kami sudah menghabiskan sebotol dalam masa tiga hari sahaja! Alhamdulillah, kini dengan adanya vitamin untuk kanak-kanak yang padat dengan khasiat elderberi, vitamin C, D dan Zink, saya yakin anak-anak saya boleh membesar menjadi insan bijak. Malah dengan badan yang mendapat perlindungan, anak-anak saya boleh terus menikmati perkara yang mereka suka, terima kasih kepada Shakleekids Hero Kiddo.

Produk Berkaitan