KESIHATAN yang Luar Biasa dengan POLIFENOL

SELAMAT TINGGAL STEROID. HELLO KESIHATAN!

Saya menghidap asma dan akibat daripada penggunaan steroid, saya mengalami pelbagai kesan sampingan termasuklah ekzema, muka yang bengkak dan sembap, bongkok serta sakit sendi.

Kehidupan saya berubah setelah bertemu dengan produk Vivix dan ResV. Selepas 9 bulan mengambil Vivix, saya sangat gembira kerana saya tidak perlu lagi bergantung kepada steroid dan kesihatan saya juga semakin membaik. Saya boleh bernafas dengan mudah semasa tidur, kulit saya semakin halus dan lembut serta sakit kepala dan sakit sendi saya telah berkurangan. Kualiti tidur saya pula bertambah baik dan saya dapat bangun dengan lebih bertenaga setelah mengamalkan ResV sebelum tidur.

Dengan Vivix dan ResV, saya kini cergas luar biasa!

Master Coordinator
Serene Ng Siew Fang, 43, Ipoh

Vivix & Res V - WAJIB DIAMALKAN SELEPAS BERSALIN!

Saya mula mengambil Vivix semasa zaman universiti untuk meningkatkan tahap tenaga dan melindungi badan saya daripada radikal bebas yang berpunca daripada penggunaan skrin yang berlebihan.

Vivix juga menjadi sebahagian daripada rutin harian saya sebagai persediaan menjadi bakal ibu. Semasa berpantang, Vivix dan Res V memainkan peranan penting dalam menyokong proses penyembuhan saya selepas bersalin. Selepas 11 hari melahirkan bayi sulung, saya sudah boleh menaiki kereta dan menguruskan ibu saya yang ketika itu sedang sakit tenat. Vivix dan Res V juga sangat berkesan sebagai ikhtiar untuk menyokong kesejahteraan fizikal dan emosi saya selepas kehilangan ibu tercinta sambil menjaga bayi yang baru lahir.

Bagi ibu-ibu yang memerlukan sokongan penyembuhan selepas bersalin, jadikan Vivix dan Res V pilihan anda hari ini!

Master Coordinator
Siti Nurmie binti Che Ismail, 25, Kelantan

Produk Berkaitan