KESIHATAN yang Luar Biasa dengan POLIFENOL

ResV-Vix MENYOKONG PROSES PEMULIHAN SAYA untuk Terus Berbasikal dengan Gembira

Masalah sakit lutut disebabkan kesilapan rawatan kiropraktik telah menghalang saya daripada melakukan aktiviti sukan. Berbasikal secara santai sejauh 5-7km sahaja boleh menyebabkan saya berjalan terhincut-hincut.

Kemudian, ResV-vix hadir dalam hidup saya. Stamina lutut saya bertambah baik dan saya berjaya mengayuh sejauh 20-40km. Proses pemulihan saya berlaku dengan sangat pantas. Rasa sakit yang berlarutan telah hilang serta langkah dan kayuhan saya semakin bertenaga.

Manfaat yang saya peroleh bukan sekadar daya tahan. Tetapi, saya makin bertenaga, cergas dan bersemangat untuk melakukan apa sahaja, baik berkerja mahupun beriadah.

Konsisten mangamalkan ResV-Vix sangatlah berbaloi– untuk tenaga, kecergasan dan kesihatan.

Master Coordinator
Mohd Khairul Amin bin Kamarudin, 40, Selangor

Vivix Mengembalikan Semula Kesihatan Saya LEBIH MUDA DAN LEBIH CERGAS!

Hidup saya tidak selalunya indah. Sebelum mengambil Vivix, saya diuji dengan berat badan 85kg dan pinggang sebesar 36 inci serta masalah kesihatan. Saya juga sentiasa berasa letih, tidak bertenaga dan kurang bersemangat. Serangan gout disebabkan asid urik yang tinggi mula menyedarkan saya. Ujian darah saya menunjukkan pelbagai isu seperti tekanan darah tinggi, tinggi lemak, tinggi gula dalam darah, tinggi kolesterol dan tinggi lemak badan.

Saya berazam untuk mengubah kesihatan saya dengan mengamalkan gaya hidup sihat serta mengamalkan pemakanan berkhasiat dan pada saat itulah rakan saya memperkenalkan Vivix kepada saya. Selepas memahami produk tersebut, saya rasa yakin dan mula mengamalkannya dengan bimbingan ahli nutrisi Shaklee.

Saya dapat rasai perubahan dalam masa beberapa hari sahaja. Saya rasa lebih bertenaga sepanjang hari dan tidak lagi tidur pada waktu siang. Vivix bersama diet yang seimbang dan senaman yang bersesuaian membantu saya mengalami transformasi yang luar biasa. Namun, perubahan yang paling penting adalah dari segi dalaman. Keputusan ujian darah saya sangat menakjubkan: paras gula darah, lipid, kolesterol, lemak badan dan asid urik saya telah kembali ke paras normal.

Vivix telah bantu mengembalikan semula kesihatan dan kecergasan saya.

Key Coordinator
Michael Tan Chun Chet, 37, Johor

Produk Berkaitan