SERLAHKAN KECANTIKAN ANDA

Ingin rasa seperti dimanjakan di spa tetapi lebih selesa di rumah sendiri? Mudah sahaja dengan masker muka! Teruskan bacaan untuk ketahui jenis masker muka yang sesuai untuk anda.

20200915_Unmask_Your_Beauty_Img1

Masker Muka Helaian
Kulit normal ke kering

Helaian fabrik berbentuk muka yang direndam dalam serum. Mungkin mempunyai kandungan alkohol yang tinggi yang boleh menyebabkan kulit menjadi sensitif.

Masker Muka Tidur
Kulit normal

Dibiarkan semalaman dan hanya dibilas pada keesokan pagi. Boleh menyebabkan timbulnya jerawat kerana ia mengandungi bahan yang kuat untuk mengatasi kehilangan lembapan kulit.

Masker Muka Krim
Kulit normal ke kering

Didatangkan dalam formula pekat dan hanya mensasarkan satu masalah kulit. Mungkin kurang bahan aktif di dalamnya kerana kandungan air yang tinggi.

20200915_Unmask_Your_Beauty_Img4

Masker Penggelupasan
Kulit matang dan kering

Melekat pada lapisan atas kulit yang perlu dikopek untuk ditanggalkan. Boleh menyebabkan kulit kendur kerana proses penanggalan mungkin menyebabkan hilangnya keanjalan kulit.

Masker Arang
Kulit normal ke berminyak

Menggunakan arang yang diaktifkan untuk mendetoksifikasi kulit daripada kotoran dan minyak. Ia mungkin menyebabkan kulit kering jika dipakai terlalu lama.

20200915_Unmask_Your_Beauty_Img6

Masker Muka
Tanah Liat

Kulit berminyak/ mudah berjerawat

Mengandungi unsur tanah liat semula jadi seperti tanah liat bentonite dan kaolin, yang mempunyai kegunaan perubatan. Menyerap lebihan minyak tanpa menghilangkan minyak semula jadi pada kulit. Mengatasi masalah pori tersumbat dan menyingkirkan kekotoran.

20200915_Unmask_Your_Beauty_Img7

Masker Muka Gel
Kulit kering

Mengandungi bahan semula jadi untuk menegang, mencantik, menyejuk dan menyamankan kulit. Dilengkapi ciri pelembap untuk penghidratan dan keserian segera.

YOUTH PURIFYING CLAY MASK
DETOKS DAN MEMBERSIH

  • Mendetoksifikasi dan membersihkan kulit dengan tiga gandingan daripada tanah liat yang kaya mineral, serbuk arang yang sangat halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.
  • Menyerap dan menyingkirkan bahan cemar, kekotoran dan sebum (minyak) berlebihan untuk membantu meminimumkan penampilan liang pori, untuk kulit yang lebih licin.

YOUTH HYDRATING GEL MASK
SEGAR DAN BERSERI

  • Melega dan menyegarkan semula untuk kulit segar dan berseri.
  • Melembapkan kulit dengan asid hialuronik, jus daun aloe dan campuran pelbagai herba dari ekstrak Centella Asiatica dan Chamomile.

UNTUK KULIT BERMINYAK

BERMINYAK UNTUK KULIT KOMBINASI

UNTUK KULIT KERING

Produk Berkaitan